En helg vid sommarstugan

Nu är jag hemkommen från Italien sedan några dagar tillbaka. Känns ändå som det var längesen jag satt där vid poolen, har hunnit med ganska mycket sedan jag kom hem. Mys med bästaste Viccy, lunch och lite reashopping. Jag jobbade även torsdag och fredag, så nu är jag igång igen.
Helgen har jag, mamma och pappa spenderat i sommarstugan i Glava, vi hade inte så tur med vädret dock men det var mysigt ändå. Vi eldade i öppna spisen och så hade jag med min gitarr, det var längesen jag spelade så mycket som under denna helg. Sedan grillade vi ju naturligtvis och åt god mat tillsammans med min kusin och min mosters man. En bra helg med andra ord.
Nu under eftermiddagen/ Kvällen har jag gjort i ordning på min lilla våning, övervåningen på vårat garage. Känner att det kan vara bra och klara sig lite själv iallafall, innan jag åker till USA. Idag är det 39 dagar kvar, tiden går så sjukt fort, snart sitter jag väl där i en lägenhet i Santa Barbara.
Jag och Linnea fortsätter med vårat lägenhetsletande, känns ändå ganska lovande nu - Vi ska förhoppningsvis skypa med de amerikanska tjejerna ikväll och sen har vi även fått tillbaka ett mail från en craigslist annons, en 2:a i närheten av skolan så hoppas att dom hör av sig snart.

Lite bilder från helgen i sommarstugan.