In the Air!

Om en vecka befinner jag mig i luften påväg till mitt nya äventyr iUSA, Santa Barbara, jag längtar så! Nu har jag varit till banken och kollat hur man ska göra med bankkort i USA och just nu lutar det åt att försöka att fixa ett icakort, frågan är bara om det kommer hinna att komma till min brevlåda, annars får jag klara mig med mitt vanliga kort tilloch börja med så får mamma och pappa skicka ica kortet till mitt boende i SB. Nackdelen med det vanliga kortet är att de dras en avgift varje gång man tar ut pengar från en automat, 35 kronor så det kan ju bli en del eftersom det är väldigt noga med dricks där nere och därför är ju kontanter ett måste, men det ska nog ordna sig!
Nu har jag försökt att börja rensa bland alla kläder och försöker att se vad jag ska ha med och vad jag faktiskt kommer att använda, inte lätt!
Snart ska jag och pappa åka ut till golfbanan för en match golf, vi är med i något som kallas företagsgolfen då man spelar mot 2 andra i en match, det är skojigt! Det ser även ut som att jag får ta med mig mina golfklubbor på planet och det känns superbra, eftersom jag ska läsa en golfkurs på SBCC! Det var skönt för det kommer vara tillräckligt med andra saker jag måste köpa till skolan till exempel en gitarr till songwriting kursen och alla skolböcker.
Nu ska vi äta lunch här i klockargården,byebye!