Los Angeles

Under helgen har vi varit i LA, det var så roligt så! Vi började med Santa Monica Pier och fika i stan. Sedan åkte vi vidare mot Beverly Hills och tog lite foton vid Beverly Hills skylten, sedan far vi till Hollywood Boulevard ochgick bland människor utklädda till kändisar, tittade på stjärnorna i marken och skymtade Hollywood skylten - cooltcoolt!
Sedan åkte vi till Glendale och åt mat på Cheesecake Factory, det var mycket gott. Dagen avslutades på IKEA, vi fick med ett soffbord, skohylla, överkast, kuddar och naturligtvis en kanelbulle!
 
Skolan har även dragit igång från och med igår,så då hade jag Graphic Design som verkade jätterolig, särskilt det stora projektet som vi ska dra igång med efter midtermen då vi ska göra en process book om valfritt ämne i indesign och jag tror redan att jag har bestämt mig om vad jag ska skriva om.
Efter Graphic Design så hade jag en lunchrast på 2 timmar så då gick jag tillbaka till lägenheten och åt lite mat sedan var det dags för piano, jag vet inte riktigt hur jag ska göra med den dock det var ingen favoritkurs ochså var man tvungen att skaffa ett piano, jag hade tänkt att öva på skolan men han sa att man skulle haen keyboard hemma. Så vi får se jag kanske hoppar av den och kör på en life fitness kurs istället, då ska man gå på gym 2h i veckan.
Den sista lektionen igår var songwriting och den verkade rolig tycker jag,så den ser jag fram emot. Idag har jag haft criminal investigation och den verkade lite svår men läraren vekade jättebra och det gör ju så mycket så den tycker jag också ska bli riktig intressant. Jag skulle även ha haft vocal techniques idag som jag har sett fram emot jättemycket men den blev intälld, så det var synd... menmen då har jag den första vocal techniques på torsdag istället.